emalista.fi

TV-Sensuri on perseestä

TV-sensuuri pois Suomesta

A) Kyllä
2
50%
B) Ei
1
25%
C) En tiädä
1
25%
D) Mikä on sensuuri?
0
Ei ääniä
 
Ääniä yhteensä : 4

TV-Sensuri on perseestä

ViestiKirjoittaja SpaghettiPapytus » 11 Maalis 2016, 23:29

TV-sensuri on perseestä. Kun olin lapsi tvstä saattoi katsoa melkein mitä vaan, oli sisältö sitten rasismia, kiroilua, natseja, seksiä tai jotain muuta vastaavaa. Eikös vanhoissa lastenohjelmissa/Aku Ankoissa joitakin tyyppejä kutsuttu neekereiksi? Tiädän, että tuo ei ole paras esimerkki.

"Ohjelmalla ei ole katseluoikeuksia."

- Ohjelma sisältää opettavaista sisältöä.


Miksi tvssä ei saa näyttää mitään kunnon ohjelmia? Nykyään ollaan niin siveitä, että ei turmella nuoria/lapsia. Mitä pahaa, jos lastenohjelmassa on vaikka viittaus huumeisiin tai eroottista sisältöä? Laittaa ikärajaa, vaikka K-12 ja merkinnät. Kaikki piirretyt eivät edes ole lapsille, kuten Pasila.

Minä en yhtään ymmärrä miksi ei saa laittaa piirrettyjä televisioon, jotka sopivat myös aikuisille. Esimerkiksi kovan sensuurin on kokenut SIIDERI 7-vuotiaille suunnatussa televisio-ohjelmassa, jossa suomiversio kertoi omenamehusta. Lapsellista, ohjelmaa ollaan nimen omaan suunnattu, että aikuisetkin voisivat katsoa ilman, että täytyisi miettiä miten tyhmä se on.

Kuinka kovan sensuurin animet, joissa tapetaan/teloitetaan ihmisiä kokisivat, jos ne laitettaisiin tvseen?

2008:
MTV3:n maksukanava MTV3 Scifi alkaa esittää Death Note -animea 8. syyskuuta alkaen. Sarjaa esitetään tiistaisin kaksi jaksoa peräkkäin, 22:45 ja 23:10. Sarjaa esitetään myös torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin, mutta kanavan mukaan ne ovat uusintoja tiistain jaksoista.

Animessa tapetaan mm. vanhemmat ja monet ihmiset kuolevat sydänkohtaukseen. Mutta ei ihme, että pääsi tv:seen, koska artikkeli on 2008 vuodelta, jolloin tv:ssä sai näyttää kunnon lastenohjelmia. Vitun kukkahattutädit ja tv-sensuuri. TV-sensuuri on ehkä maailman paskin asia ,koska monet lastenohjelmat ovat paskoja! Vain tv-sensuurin takia nykylapset eivät ikinä koe mitään hauskaa katsoessaan lastenohjelmia ja heitä alkaa kiinnostaa k-16 ja k-18 elokuvat. Kun lastenohjelmassa ei saa nykyään edes lyödä toista tai heti ei mene läpi sensurista.

Myös se miten jotkut maat SENSUROIVAT LASTENOHJELMASSA OLEVAA HOMOUTTA! Tämä on paskaa, koska homous on normaali asia. Ja lastenohjelman tekijät ovat todennäköisesti olleet sillain: "Nyt tehdään kunnon lastenohjelma, joka kehittää heidän suvaisevaisuutta." Ja sitten vittu sensuroidaan homous lastenohjelmissa, vaikka SITÄ NÄKYY TVSSÄ VAIKKA KUINKA PALJON MUUTEN. Järkyttävää ja ihan järjetöntä minusta!

Lastenohjelmissa pitäisi olla vähän samaa kuin muissakin aikuistenohjelmissa, mutta tälläiset ohjelmat eivät läpäise sensuuria. Esim. Jos immuunikatovirus mainitaan edes viittauksena niin ei mene sensuurista läpi! Mitä vittua? On tärkeää, että lapset ymmärtävät vakavista sairauksista! Natsi -ja kommunistiviittauksiakaan ei saa olla? Historia on tärkeää! Ei saa olla viittauksia alkoholiin? Ja vittu ihmiset ihmettelevät, miksi nuoret juovat paljon! Ehkä se ei olisi nuorista niin mielenkiintoista, jos he pienestä pitäen tiätäisivät alkoholin haitat ja miten sitä käytetään. Eikä seksiin viittavia viittauksia tai pervoja vitsejä? Koska lapset eivät saa muka tiätää mitä on seksi? (Poikkeuksena ovat Tom ja Jerry, Simpsonit ja Family guy.)

Mihin lastenohjelmien taso on nykyään mennyt? 3D paskaa, jonka kukkahattutädit on kehitellyt. Ei saa olla mitään toimintaa tai viihdyttävyyttä? Koska se on lapsille liikaa? Poistaka tv-sensuri Suomesta! Lapsille hyödylliset lastenohjelmat ovat niitä, jotka eivät mene läpi sensuurista! TV-Sensuuri pois Suomesta! Minä ainakin olisin iloinen ,jos kukkahattuilu loppuisi ja annettaisiin ihmisen olla ihminen. Ei ole tiettyä ikää, jolloin olet sellainen ja et voi tehdä sitä, koska kaikki ovat erilaisia.
Avatar
SpaghettiPapytus
 
Viestit: 4833
Liittynyt: 06 Helmi 2015, 22:50

Paluu Pulinat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa