emalista.fi

Uusin Suolistotarina!

Uusin Suolistotarina!

ViestiKirjoittaja SpaghettiPapytus » 26 Helmi 2015, 19:13

Lue tarina täältä!"Raippari katsoi ikkunasta satavia vesipisaroita. Tähän aikaan ei Suomessa pitänyt olla näin sateista ja synkkää, olihan jo helmikuu. Raippari istui huoneessaan miettien asioita. Oli niin hiljaista, niin hiljaista, että Raippari kuuli kellon tikitykset. Rauhallisempaa päivää ei oltu Pulinoiden talossa nähty. Mutta hiljaisuus päättyi pian. Joku koputti Raipparin ovea. Raippari nousi tuolista ylös ja meni avaamaan oven. Ovella oli Raipparia päätä lyhyempi tyttö, jolla oli suloiset noin 12 kesäisen tytön posket. Raippari katsoi kummastuneena tyttöä.
"Ebzu, mitä sinä täällät teet?", Raippari kysyi asiallisesti.
Ebzu katsoi Raipparia ja katsoi tuota päätänsä pitempää nuorta miehen alkua silmiin.
"Kulta, etkö tiädä mikä päivä tänään on?", Ebzu sanoi."

SPOILERI VAROITUS!

Spoiler: näytä
Elikkä Suolistotarina alkaa perinteiseen tapaan, kahden tyypin välisestä kohtaamisestä. Tällä kertaa tarinan juoni kertoo siitä, miten Raippari ja Ebzu selviävät yhdessä samassa virtuaalimaailmassa, niin pitkän ajan kunnes heidät saadaan ulos tuosta kyseisestä maailmasta. Maailmassa on hirviöitä , jotka yrittävät tappaa heidät, mutta niin ei saa käydä, koska muuten heitä ei saada pois maailmasta.


Tarina on myös ensimmäisiä animeviittauksia sisältävät Suolistotarina. Esim. Pockyt, valkoiset silmät, sun muuta. Joten oletettavastikkin Biologi sai roolin olla Suomen kansaa edustava stereotypinen suomalainen. Kurpizza on tässä tarinassa tietokone nörtti, joka ymmärtää kaiken tietokoneiden päälle! Muiden hahmojen rooleja ei ole viälä päätetty täysin, sivuhahmoja ainakin! :thumbup:

Tuosta tarinan nimestä viälä, se tarkoittaa virtuaalimaailman syövereissä japaniksi!
Avatar
SpaghettiPapytus
 
Viestit: 4833
Liittynyt: 06 Helmi 2015, 22:50

Paluu Pulinat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron