Pulinat

Pulinat jäivät evakkoon! 31.1.2015->

Teen YouTubeen videoita

Teen YouTubeen videoita

ViestiKirjoittaja Inzpector » 25 Elo 2018, 21:24

Tai ainakin yritän. Aiheena on yhteiskunnan kritisoiminen, alkaen uskonnoista. Jos jotakuta kiinnostaa, niin alla on linkki ekaan videoon:
https://youtu.be/JXUZ1OFpBsA
Tieto on valtaa ja valta korruptoi. Opiskele ja ole paha.
Avatar
Inzpector
 
Viestit: 29
Liittynyt: 11 Syys 2015, 15:14

Re: Teen YouTubeen videoita

ViestiKirjoittaja Vieras » 03 Syys 2018, 19:47

Olettaisin että haluat katsojakertoja ja/tai kritiikkiä, joten annan kumpaakin.

Jatkon varalta suosittelisin menemään vähän syvemmälle perusteluissa. Tällä viittaan siihen että pääasiassa luettelit videollasi yksittäisiä uskonnollisten ihmisten ja järjestöjen tekemiä pahoja asioita, mikä ei sinänsä vielä riitä perusteluksi siitä miksi uskonto itsessään on haitallista. Samalla periaatteella voisi sanoa saksalaisten olevan haitallisia maailmalle ja perusteluksi kertoa maailmansodista ja holokaustista.

Ainoa kunnollinen argumentti minkä ensimmäisellä kuuntelukerralla spottasin oli se että kriittinen ajattelu ja yritykset itse vaikuttaa maailman menoon rukoilun sijaan vähenevät usein uskovaisilla. Toisaalta tämä argumentti niputtaa kaiken uskonnon yhteen nippuun, vaikka todellisuudessa uskontoja ja tapoja olla uskovainen löytyy lähes yhtä paljon kuin ihmisiä. Esimerkiksi voisin päätellä ettei näille (harvoille, kuten sanoit) uskovaisille tiedemiehille ole aiheutunut uskonnosta tällaisia haittoja. Näinollen tämäkin muuten validi argumentti on lähinnä yleistys.

Oma kantani on että lähinnä vahvan auktoriteettipohjaisesti järjestäytyneet, kriittistä ajattelua halveksuvat ja suoran väkivaltaiset uskonnot ovat yleisesti ottaen haitallisia. Muutoin sanoisin uskontojen ongelmien lähtevän niihin kuuluvien yksityishenkilöiden idiotismista.

Niin, ja lisäksi sanoisin ettei kannata heittää videon aiheesta ohi meneviä perustelemattomia mielipiteitä. En yllättyisi vaikka olisit tehokkaasti etäännyttänyt jonkun vasemmalle nojautuvan videostasi jo alkumetreillä sanomalla kommentillasi kommunismin toimivuudesta. Tiedän että on typerää tuomita uskontoon liittyvä video videon tekijän talouspoliittisen mielipiteen takia, mutta sellaisia ihmiset vaan ovat. Toki jos et välitä siitä että jokunen katsoja karsiutuu joukosta, go for it.
Vieras
 


Paluu Pulinat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron