biologinalku kirjoitti:Minä puristan joskus tuubista mätitahnaa sormelle ja nuolaisen sen siitä. On suolaista mutta hyvää.
Vieras kirjoitti:biologinalku kirjoitti:Minä puristan joskus tuubista mätitahnaa sormelle ja nuolaisen sen siitä. On suolaista mutta hyvää.
Ajattelin tämän, no, väärällä tavalla.
biologinalku kirjoitti:Vieras kirjoitti:biologinalku kirjoitti:Minä puristan joskus tuubista mätitahnaa sormelle ja nuolaisen sen siitä. On suolaista mutta hyvää.
Ajattelin tämän, no, väärällä tavalla.
Sinulla lienee aivan liikaa mielikuvitusta, jos voit ajatella tuon väärällä tavalla.
Yurika_ kirjoitti:biologinalku kirjoitti:Vieras kirjoitti:biologinalku kirjoitti:Minä puristan joskus tuubista mätitahnaa sormelle ja nuolaisen sen siitä. On suolaista mutta hyvää.
Ajattelin tämän, no, väärällä tavalla.
Sinulla lienee aivan liikaa mielikuvitusta, jos voit ajatella tuon väärällä tavalla.
Biologi pitääkin vain mätitahnasta. Suosikki on valkoinen.
biologinalku kirjoitti:Yurika_ kirjoitti:biologinalku kirjoitti:Vieras kirjoitti:biologinalku kirjoitti:Minä puristan joskus tuubista mätitahnaa sormelle ja nuolaisen sen siitä. On suolaista mutta hyvää.
Ajattelin tämän, no, väärällä tavalla.
Sinulla lienee aivan liikaa mielikuvitusta, jos voit ajatella tuon väärällä tavalla.
Biologi pitääkin vain mätitahnasta. Suosikki on valkoinen.
Kyllä se on sellaista oranssia.
Tai sitten vedän maustamattomaan jogurttiin banaania, mysliä ja hunajaa.
pofuksio kirjoitti:No kun ei ole leivän päällisiä, alkaavat yllättävät asiat kelpaamaan siihen, eli vaikka satsumat, suklaa, makaronit, kastikkeet ja melkein mikä tahansa mitä vain kaapista löytyy.
Syön kananmunasta kuoretkin.
Siinä nyt muutama
jokutyyppi19 kirjoitti: Paistaessa sentään jätän keltuaisen raa'aksi.
Ebzuli kirjoitti:jokutyyppi19 kirjoitti: Paistaessa sentään jätän keltuaisen raa'aksi.
En olekkaan ainoa!
Santiny kirjoitti:Ebzuli kirjoitti:jokutyyppi19 kirjoitti: Paistaessa sentään jätän keltuaisen raa'aksi.
En olekkaan ainoa!
Häränsilmämallin paistettu kananmuna ja paahtoleipä on taivaallinen yhdistelmä. Mulla jää kyllä keittäessäkin keltuainen löysäksi. Itse tykkään siitä niin. Keltuainen pitää kypsentää kunnolla oikeastaan vain lihapiirakan väliin, munakkaaseen ja munakokkeliin. Muuten saa jäädä löllöksi
Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa